Professionele en betaalbare webdesign en copywriting.

Op zoek naar een webdesigner? ... klik hier om meer te weten

Copywriting en webdesign bij Landschoot.be
Landschoot.be

Landschoot.be helpt Kurt Vossaert aan goud bij Clickx-webverkiezing

Het computermagazine Clickx gaat elk jaar op zoek naar de website van het jaar. Dit jaar haalde Google.be het bij de professionele sites, en Tuinadvies.be won in de categorie liefhebberssites. En daar is Landschoot.be fier op, want Tuinadvies.be draait volledig op ChangerVotreSite!

Tuinbouwleraar Kurt Vossaert is gepassioneerd door alles wat te maken heeft met tuinbouw. Vier jaar geleden knutselde hij zelf een website ineen rond plantenkennis, groenten kweken, bloemstukken… Het was bedoeld als didactische hulp voor zijn leerlingen, maar voor de informatie van ‘hofmeester’ Kurt was ook bredere interesse. Zelfs zó dat de website nu 8000 unieke bezoekers per dag telt, en ruim 28.000 mensen de tweewekelijkse nieuwsbrief krijgen.
Onderhoud van kamerplanten, manieren om mollen te verjagen, recepten om porto te maken, een tuinforum…: het staat allemaal op www.tuinadvies.be.

Geheim
“Mijn site is ruim toegankelijk, gebruiksvriendelijk en wordt dagelijks aangevuld”, zegt Kurt Vossaert. “Dankzij ChangerVotreSite kan ik die updates snel en makkelijk doorvoeren. En om mijn e-nieuwsbrief rond te sturen gebruik ik de speciale module van Landschoot.be. Zo bereik ik al mijn abonnees in enkele muiskliks!” 
De Clickx-prijs (een kader, het prestige, veel persaandacht en erkenning in de webwereld) ziet Kurt Vossaert als een aanmoediging om verder te doen. Webmaster Karel Van Landschoot werkt alvast aan een pollsysteem, zodat bezoekers van www.tuinadvies.be binnenkort hun mening kunnen geven over actuele land- en tuinbouwthema’s.
Landschoot.be feliciteert bij deze de eigenaar van www.tuinadvies.be en zet zich in om al haar klanten een eersteklas website te bezorgen!

www.tuinadvies.be
www.changervotresite.be

Landschoot.be
Appelboom 2a
9991 ADEGEM
Tel & Fax : +32 9 378 28 35
info@landschoot.be


De twee winnaars van de Clickx-verkiezing: Kurt Vossaert in de categorie liefhebberssites en Marc Duindam (directeur van Google Benelux) in de categorie professionele sites.